Sanayi için toptan elektrik

|

Serbest tüketici demek, aylık fatura ödeme limitinizin 150 TL'yi geçmesi halinde başka elektrik tedarikçi bir firma ile çalışabilme şansınızın olması demektir. Eğer iş yerinizde yada evinizde kullandığınız elektrik faturanız 150 TL'yi buluyorsa zaten serbest tüketici oldunuz demektir. Bu şartlar altında genel dağıtım şirketinden değil de, farklı bir firmadan elektrik kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Sanayi elektriği için İndirimli elektrik kullanabileceğiniz onlarca şirket bulunuyor. Bunlardan en güvendiğiniz bir firma ile sözleşme imzalamanız elektriğinizde yapacağınız değişiklik için yeterli olacaktır. Karşılıklı anlaşmaya varmanız halinde indirimli kullanımdan yararlanmanız mümkün. Bunun dışında herhangi bir ek masraf ve tesisat değişikliği de yapmanıza gerek yok.
Sayaç ile ilgili her türlü onarım ve bakım işlemleri de yine müşterisi olduğunuz firmaya ait olacak. Fatura belirlemede kullanılan sayaç yazma işlemleri de firma yetkilileri tarafından yapılıyor. Bütün bunların yanı sıra, sözleşme bitimine kadar kullandığınız elektriğinizde tasarruf yapıp yapamadığınız faturalarınızda belli olacaktır. Toptan elektrik Sonrasında yapacağınız değerlendirme ile başka bir şirketle çalışıp çalışmama kararını yine siz belirleyeceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder